Tino Martin in de Ziggo Dome

blank - Tino Martin in de Ziggo Dome

Begint over 26 Dagen, 10 Uur

16 juni 2018 18:30 - 23:30

Ziggo Dome

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

  • Entreeprijs

    € 41,95

Na zijn uitverkochte Ziggo Dome show eerder dit jaar wordt de zaal deze keer wel op een heel bijzondere manier omgedoopt tot de Tino Dome. “Dit wordt mijn eerste keer dat ik ‘in the round’ zal optreden, best spannend en ook heel uniek. Op deze manier ben ik veel dichterbij m’n fans, ook voor de bezoekers op de 2e ring die normaal wat verder af zitten zal het een belevenis worden. Ik sta dan letterlijk tussen mijn fans”.

In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond en hij ontving dit jaar een Edison Award voor het gelijknamige album. In Juni 2017 stond hij voor een uitverkocht Ziggo Dome voor 17.000 uitzinnige fans. Ter promotie daarvan is de single en videoclip ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. Ook is zijn 2e album ‘Hoe ik het zie’ met daarop 10 gloednieuwe nummers en zijn nieuwste single ‘Blijf bij mij’ inmiddels een feit. In oktober 2017 was de release van de live registratie van ‘Het concert van mijn dromen XL’. Verkrijgbaar als (dubbel) album en DVD. In Januari 2018 geeft Tino, naast zijn concert in de Ziggo Dome, ook concerten in Carré en het Circustheater.

Wat vind je er van?

0 punten

Aantal stemmen: 0

Omhoog gestemd: 0

Omhoog gestemd percentage: 0.000000%

Omlaag gestemd

Omlaag gestemd percentage: 0.000000%

Geschreven door Muzieksterren

Op Muzieksterren.nl vind je alles voor en door liefhebbers van Nederlandstalige muziek op één plek.
Bekijk of upload clips, lees of deel het laatste nieuws, upload en bewerk afbeeldingen of peil de meningen door een poll toe te voegen.

Reacties

Geef een reactie

Laden…

Reacties

reactie(s)