in

Daisy geeft ‘Wijze lessen’ mee aan luisteraars

Foto: Rood Hit Blauw Produkties

“Mijn doel is om meer bekendheid te krijgen maar vooral de mensen te laten genieten van mijn muziek, dat doet mij goed en is mijn leven”, aldus zangeres Daisy Talens. De geboren Alkmaarse die vanaf haar achttiende zingt, én platenbaas Ronald Visch hebben elkaar gevonden als het gaat om het muzikale toekomstperspectief van Daisy. De laatste jaren dient zij zich nadrukkelijk aan binnen het circuit met haar performance, een uitstekende stem en haar liedjes. Ze droomde er als kind al van op de bühne achter een microfoon plaats te mogen nemen, ze figureerde in een videoclip en trad toe tot het Alkmaars Showballet en bracht al enkele goed opgepikte singles op de markt.

Wijze lessen

De verwachting is dat Daisy nu positief gaat verrassen met het door Pascal de Vormer geschreven en gecomponeerde nummer; ‘Wijze lessen‘. Een levenslied pur sang over een partner die jou helemaal voor zich wist te winnen met alleen mooie zoete verhalen, uiteraard ver bezijden de waarheid! De ‘Wijze lessen’ die je hieruit trekt neem je voor de rest van je leven met je mee! Een attractieve en sprankelende meezinger dat na een indringend intro overschakelt naar een liedje met hoog feestgehalte. Daisy Talens ligt dan ook helemaal op koers haar doelen te bereiken!

Wat vind je er van?

0 punten

Aantal stemmen: 0

Omhoog gestemd: 0

Omhoog gestemd percentage: 0.000000%

Omlaag gestemd

Omlaag gestemd percentage: 0.000000%

Toegevoegd door Muzieksterren

Op Muzieksterren.nl vind je alles voor en door liefhebbers van Nederlandstalige muziek op één plek.
Bekijk of upload clips, lees of deel het laatste nieuws, upload en bewerk afbeeldingen of peil de meningen door een poll toe te voegen.

Reacties

Geef een reactie

Laden…

Reacties

reactie(s)